Presseoppslag

Levante Innredninger ble etablert i 1992 etter avvikling av Ticon Innredninger. Innredningsentreprenøren Levante Innredninger er leverandør av systemvegger, glassvegger og himlinger til næringsbygg og offentlige bygg.

Næringslivsforum møter styreformann Arne Myrhaug og daglig leder Per Helgerud som kom inn som medeier og daglig leder i 2003. Firmaet utfører nå oppdrag i Nordre Vestfold, Buskerud, Oslo Vest, Asker og Bærum. Målgruppen er entreprenører, eiendomsselskaper, stat og kommune, samt det private næringsliv. Levante Innredninger representerer Time Interiør AS i ovennevnte områder innenfor glass- og systemvegger. Når det gjelder himlinger har firmaet et langt og nært samarbeid med flere aktuelle himlingsprodusenter. – Vi tilpasser systemløsninger etter kundens behov.

Økonomi, funksjon, design, lys og akustikk er områder det legges stor vekt på for å tilby våre kunder best mulige innredningsløsninger, sier daglig leder Per Helgerud. Veggstystemene kan leveres i bjørk, bøk, kirsebær, eik, hvit folie og malt i valgfri NCS farge. Himlingene eleveres i flere utførelser, alt etter behov for lydisolering, akustikk, form og farge.

STARTSIDE


PRESSEOPPSLAG


PRODUKTER


REFERANSER


LINKER


KONTAKT
Rådgiver for byggebransjen.

Levante Innredninger har lang erfaring innenfor sitt virksomhetsområde. – Som innredningsentreprenør samarbeider vi med arkitekter, konsulenter og enkeltbedrifter i byggebransjen. Vi er ubeskjedne nok til å hevde at dette gjør oss til nyttige rådgivere for byggherren, sier Helgerud. Levante Innredninger utfører både små og store oppdrag, og kan nevne som referanseeksempler: Kiwi Norge på Lierstranda, Vektergården Drammen, Politihuset i Drammen og Kongsberg, samt rehabiliteringsprosjekter for Union Eiendomsutvikling A/S, Christensen Eiendom A/S m.fl.

Vi har korte leveringstider og våre fagfolk sørger for rask og effektiv montering til avtalt tid, avslutter Per Helgerud. (Næringslivsforum, Drammensregionen)